Fortunatus Hotel Győr - Állószolárium

Ide írdd be szlovákul a magyar helyére, és utána alul az Ulozit beküldés gombra kattintva mentsd el.

A Title sort és a Názov odkazu v menu:sort is fordítsd le

Ebben a wellnessben superbronz EU 0,3 csövekkel felszerelt szolárium üzemel

Mint a tengerparti nap, úgy símogat és úgy melegíti bőrünket, miközben a megfelelően beállított UVB sugárzás biztonságosan és megégés nélkül hozza létre az új pigmentációt, míg a megfelelő mennyiségű és megfelelő ideig ható UVA sugárzás kényelmesen barnítja a bőrt.

Eredmény: 1. Nincs bőrpirosság

                 2.Biztonságos és egyenletes barnulás

                 3.Kevesebb bőrfeszültség

Az európai szabályozás szerint a szoláriumok által kibocsátott maximális UV sugárzási érték 0,3 W/m2 lehet. Ennek értelmében született meg a Superbronz EU 0,3 , amely az ésszerű, inteligens barnulás idejét hozta el.

Az európai szabályozás szerinti csövekkel a barnulás biztonságos, nem fordulhat elő bőrpír még érzékeny bőrüek esetében sem. Igaz, hogy a barnulási idő hosszabb / kb.15-25 perces barnulási idők/. Ennek megfelelően inkább a szoláriumozás kozmetikai hatásai állnak a témakör középpontjában. Igy bárki, még a fehér bőrüek is élvezhetik az UV-sugárzás biopozitív hatásait /D vitamin termelés, bizonyos betegségek kockázatának csökkenése, hangulatbefolyásoló hatás, stb./, melyeket most relaxálva,15-25 perces kikapcsolódás közben élvezhetünk.